PULMAJALANÕUD


Pulmadeks ostetakse tavaliselt pruudile, kui peigmehele uued kingad. Kes siis ikka oma enda pulma vanades kingades läheb...
Kuis siin tekivad kohe probleemid ja julgen väita -valulised probleemid. Nimelt sissekandmata kingad võivad vahel metsikut valu tekitada!
Paar näpunäidet, et vältida neid probleeme.
Ostke kingad nädal kaks enne pulmi ja kandke neid kodus. Sellest pole küll nii palju abi,kui järgmistest võtetest. Meestel on lihtsam -märjad/viinaga leotatud/ sokid jalga ja jalutama! Nii muutuvad kingad ruttu jalapäraseks ja ei tee pulmapäeval valu.
Pruutidele aga selline kavalus võtke pulma kaasa varukingad. Just need kingad, mida teate et ei tee jalgadele liiga ja on igati mugavad kandmisel. Loomulikult, kui on maani kleit võib kitsad kingad lihtsalt jalast ära võtta -olen seda varianti ka ise pulmades kohanud.
Ka külalised tahavad näha kenad välja ja seepärast on ka paljudel külalistel jalad valusad. Üks noorpaar oli oma pulmas nii leidlik, et oli muretsenud karbitäie toapapusid, mis sai siis külalistel jalaümber pandud ja valu oligi unustatud ja sai täiega pidu nautida!
Kõige hullem variant on aga siis, kui noorpaaril kingad pigistavad, on valus ja seda on tunda ka nende tigedast olekust. Küll püütakse teha head nägu -aga valu teeb ikkagi oma töö...
Seepärast ärge kartke seda, mida teised mõtlevad! See on ju ometigi teie pulmapidu ja te peate ennast tundma seal lõbusalt ja peamine mugavalt!

Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?