Kuidas leida oma pulma see ainuke ja õige pulmaisa?

Otsest vastust sellele küsimusele on raske anda. Kõik on kinni inimvahelistes suhetes, miks mitte ka psühholoogilises lähenemises? Elu toob meile pidevalt näiteid, et mõne inimesega saame kohe jutule, teisega võtab see rohkem aega. 

Enda kogemuste põhjal olen aga adunud, et esimene kohtumine ükskõik kellega, annab inimesest kasvõi hetkelise ülevaate, kes ta on ning siin pole mu sisekaemus mind kunagi alt vedanud!

Milleks ma seda räägin? Aga selleks, kui mu on kokkusaamisele kutsunud tellija, kellega algus ei saa kuidagi kontakti, ütleme, et see tuleb alles poole tunni jooksul, siis on kohe tark teatada, et koostööst ei pruugi midagi head välja tulla. Evides Eesti suurimat pulmagruppi FB-s, :Pulmad: Nõuandla, siis sealse adminnina olen saanud kirju, kus kirjutatakse, et pulmaisa tundus olema hetkeks hägusa tähelepanuvõimega, kuid see taastus tal kiiresti. Sõlmiti leping. Ning see hägusus hakkas vaikselt endast märku andma...

Pruutpaar pidi pulmaisa otsima, kuidagi ei saadud teda kätte ei telefonitsi, ei FB-st. Inimene oli justkui hajunud. Hakati mõtlema pulmaisa väljavahetamise peale -see otsus oli ainuke ja õige, sest uue pulmaisaga tekkis kohe vastastikune sünergia ning pulmapiu kulges nii, kui plaanitud -muinasjutuliselt!

Lühiretsept.
Kui tahate, et pidu on hoogne ja dünaamiline, siis õhtujuht on alati abiks! Suurte, kui ka tavapidude puhul on tore, kui pidu viib läbi õhtujuht ning saate ka ise pidu nautida?
Kuid peamisest.
Ärge küsige artistilt ainult hinnapakkumist. Leidke see aeg -näiteks tunnike, et oma potentsiaalse peo läbiviijaga kokku saada.
XXI sajandil on väga hea teha esimene tutvus virtuaalkõne abil. Meil on kõigil arvutid, telefonid jne, mis on varustatud nii kaamera, kui mikrofoniga. Esitage küsimusi, vaadake, kuulake, jälgige, milliseid vastuseid ning, kui kiiresti need saate?
Kui tekib elav arutelu ning vestlus muutub üha põnevamaks, siis olete sammuke lähemal hea peo suunas. Kindlasti hoiate selise suhtlemise abil oma aega kokku. Kui olete nii suhelnud näiteks kolme õhtujuhi kandidaadiga, siis saage nendega ka reaalselt kokku.
Peale reaalset kokkusaamist on õhtujuhi valiku tegemine aga juba lihtne: tehke tabel. Lahter A, ning B. A =plussid ning B = miinused. Kes õhtujuhtidest sai rohkem plusse, sobib kindlasti paremini ka õhtut juhtima?
Loodan, et retsept polnud keeruline ning ka pikk mitte?
Kohtumisteni!

Teie pulmaisa/DJ
SassNixon
53 358 451
sassnixon4@gmail.com



Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?