ÜKS ERILINE PULMAPIDU
















Eriliseks tegi selle pulmapeo asjaolu, et üle pika aja tegin pulma mitte mõisas. Viimsis on üks äraütlematult kena koht nimega Hotell Athena. Sealset konverentsiruumi saab kiiresti ja dekooore kasutades muuta ilusaks pulmapidamise kohaks. Tore on see, et selles pulmas oli ligi 70 inimest ja kõik see rahvas mahtus kenasti ühte ruumi ja kellegil polnud vajadust käia väljas ennast jahutamas, sest ruumis oli piisavalt hea ventilatsioon. Meile pulmavanematele on aga selline asjaolu ainult suureks plussiks, kuna ei pea rahvast tegevuste ja traditsioonide läbiviimise ajaks mööda territootiumit kokku kutsuma. Noorpaar säras ja rahvas oli noorpaaril samuti see õige! Siinkohal oli tunda, et noorpaar oli teinud osava valiku, keda kutsuda ja kes sobib kokku jne... Teinekord see aga alati nii pole.
Muusikat tegi selles pulmas Sulo Tintse koos Tiit Mõtusega (kes oli ka hea fotograaf, tema pilte ma siia blogisse panengi). Esimesest taktist tõmbas Sulo rahva käima ja see on alati nii, kui ansambel suudab rahva esimese seti ajal platsil hoida -siis on tegu professionaalidega ja pidu saab olema täiuslik! Nimesid nimetamata on olnud ka selliseid bande, kes ei suuda rahvast hallata ja see on alati kajastunud ka pulmapeo üldisel sujumisel, ehk sisemuses jääb kripeldama, et midagi jäi nendes pulmades vajaka! Sulo ja Tiit aga olid niivõrd heal tasemel, et midagi halba ma küll nende kohta öelda ei oska. Ikka ja alati soovitan, ehk üks favoriit soovitavate muusikute seas juures. Eriti meeldis siinjuures see, et band tegi kaasa ka mängudes ja klahvpillimängija Tiit tegi mulle ühes teatud mängus taustamuusikat, mis oli meeldivalt üllatav :).
Noorpaar oli ka super, sest nautis oma enda pulma. Polnud tunda närvilisust ja naeratus nii pruudi, kui ka peigmehe näol ilmestasid veelgi seda toredat pidu!
Rahvas tegi kõik tegevused toredasti kaasa ja olid sõbralikud ning igati "cool" publik, kui väljendada seda noortepäraselt.
Kogu sellise tulemi garanteeris aga suur eeltöö nii noorpaari, kui ka kõikide teiste asjaosaliste poolt. Seega -planeerige oma pulmi ikka võimalikult varakult -siis on alati kõik ok!
Seega omalt poolt soovin ma Maarjale ja Agole, et need soovid, mis Teile sooviti ka kindlasti aastast aastasse, Teiega edasi kanduksid!

Comments

  1. Suured kiidusõnad tulid ka Sulle, Sass, kõikidelt meie külalistelt, kellega peale pidu rääkinud oleme :)

    Muidugi kõige suurem tänu meilt selle toreda peo eest! Kõik sujus hästi ja mälestus on tore :) Koostöö oli nagu oleks pulma korraldanud oma sõbraga. Tõesti ainult kiidusõnad!

    Maarja ja Ago

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?