KOLM PULMA :)


Sel nädalavahetusel oli kolm pulma. Maraton hakkas neljapäeval ja lõppes ööl vastu pühapäeva. Kolm noorpaari ning kolm täiesti uut ja omapärast elamust!
Esimene pulm oli väljapeetud ja tore väikepulm, kus külalisi oli 2o inimest. Imeline paaripanek, mererannas ja sellele järgnev tore pidu restoranis PAAT. Seltskond oli väike ja sõbralik, mis tekitas kohe ka koduse tunde ja oli igati lahe ja hubane. Lõbusad seltskondlikud mängud ja keegi ei joonud ennast täis! Kõik tegevused, mida pakkusin tehti mõnuga kaasa ja noorpaar säras! Siinkohal tahan mainida, et alati on OLULINE eelnevalt kava paika panna ja teha noorpaaridega koostööd, sest nii ja ainult nii on garanteeritud tulem, mis rahuldab mõlemaid pooli! Kui noorpaari süda hõiskas õnnest, et nende pidu läks nii nagu nad olid plaaninud -siis ka mul oli samasugune tunne, sest sain pakkuda noorpaarile ja külalistele just seda, mida nad minult oodanud olid. Ja jälle -raske õppustel "kerge" lahingus....
Paadi viisakas teenindus ja hea toiduvalik -aga pani i -le punkti. Bandi polnud, oli palju põnevaid mänge ja mõõdukalt tantsu DJ muusika saate!. DJ -na oli mul ka enne kokku lepitud, milline muusika kõlab. Rahul olid mõlemad pooled:) -see on aga eesmärgi läbimõeldud tulem!
Reedene pulm oli korralik talupulm, kus oli ka ansambel. Ansambel, kelle nime ma kahjuks siia kirjutada ei saa, sel lihtsal põhjusel, et neil lihtsalt polnud nime(küll võib nende kontaktid saada aga Lepiku Talust)... -tõmbas kogu rahva esimese tantsuseti ajal tantsuplatsile, laua taha jäi ainult 80ne aastane vanaema, kes nautis noorte tantsu. Ning vaatamaata sellele, et oli metsikult palav -olid inimesed tanstuplatsil ja ükski tants ei jäetud vahele! Kiitus ansamblile, neid poisse julgen ma alati, iga kell soovitada!
Aktiviteedid ja tore ansambel hoidsid meelolu ülevana ja keegi ei "jõudnud" alkoholiga sina peale minna :)! Nii vinget tantsurahvast nagu sellel pulmapeol, pole ma aga ammu näinud! Kui hakkasin videodiskot tegema, kestis see kella neljani hommikul! Oleks ehk kauemgi kestnud -aga, kuna järgmine päev oli peokohas, milleks oli Lepiku Talu, juba uus sündmus paika pandud, mis pidi hommikul hakkama -tuli saali koristama hakata... Aga siiski kiitus rahvale, kes tegi kaasa kõik tegevused, oli lõbus ja peamine -igav polnud kellelgi ja ka vanaema, kes ei saanud kõikides tegevustes osaleda, säras ja oli õnnelik oma lapselapse toredat pulma jälgides!
Laupäeval oli Glehni Loss ja venekeelne pulm. Räägitakse, et vene pulm pole pulm, kui seal pole kaklust. Küll oli seal lõbusaid ja ülemeelikuid inimesi -aga siinkohal ei pidanud see vana postulaat paika. Keegi ei läinud konflikti. Ja põhjuseid oli palju -põnevad tegevused, mis olid noorpaariga eelnevalt läbi arutatud, noorte koostatud muusika playlist (uskumatu, et noorte poolt soovitud PRODIGY tõmbas ka vanema generatsiooni tantsule:)!) ning vene temperament! Glehni Loss ja Mäesalu Cateringi kiire teenindus on juba kujunenud kvaliteedi märgiks! Toidud said kiiresti laudadele ja peamine -ei saanud kunagi otsa! Tantsud ja mängud vaheldumisi ja juba oligi, kell üks öösel, mil noorpaar pidi lahkuma ja pidu lõppema... Aga noorpaari esimesele abieluööle minek oli neil ammu ette planeeritud...
Siiralt liigutas mind aga ühe pulmalise tähelepanek, et pulm on läbi ja keegi polegi purjus! Aga see ongi pulmavanema eesmärk hoida tuju üleval ja jälgida pulmadünaamikat, et ei tekiks vajadust lauas istuda ja viina rüübata :)! Inimeste ülev meeleolu ja siirad tänud nii noorpaari aadressil, et neid pulma kutsuti, kui minu aadressil, et ma noorpaari ideed ellu viisin. Kaklust selles vene pulmas õnneks polnud :)! Inimesed lahkusid peolt ühtse ja sõbraliku perena -kuna pulm toimus Tallinnas -siis mindi ööklubisse afterpartyle. Mis toimus aga seal, seda mina juba ei tea...
Tagantjärele tänan neid toredaid kolme noorpaari - Irina &Raul, Tiina &Viktor, Jana &Vadim ning kõiki külalisi, abilisi, kes aitasid luua positiivseid emotsioone noortele! Hing juubeldab sees, sest kõik läks nii nagu olime planeerinud! Juheissa pulmad! Oootan põnevusega järgmisi pulmi! Kohtumisteni pulmades! :)

Comments

  1. Meie oleme selle reedese pulma "peasüüdlased" :) Tagasiside on olnud ülimalt positiivne. Sass- SA OLED SUPER! Kahju, et elus on vaid üks võimalus kasutada sellise toreda pulmaisa teenust- vähemalt nii me heas mõttes loodame :)
    Alati on võimalus taaskohtuda kellegi teise pulmas, sest Sass on "mees nagu orkester"!
    Soovime Sulle kõike paremat!
    Tiina ja Viktor

    ReplyDelete
  2. Tänan meeldiva tagasiside eest -ning kuna Eesti on väike -siis kohtume igal juhul kuskil pulmas või siis peol :)! Ja veel... ilusaid algavaid Jaanipühi!!! :)
    Parimate soovidega!
    Sass

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?