PÜHENDUMISEST


Kuidas me pulmavanemad suhtume oma töösse? Kas me võtame seda, kui ühte järgnevat tööotsa, et teenida raha või on meie hobi meie töö ja teeme asja südamega?
Kas meil tekib kunagi tülgastust, et enam ei taha? Palju põnevaid küsimusi olen saanud, sündmusi läbiviies ja ka klientidega kohtumisel. Püüan siin ära tuua ainult oma seisukohad ja teiste eest ma sõna võtta ei julge.
Kui ma teen õhtujuhi/pulmavanema või dj tööd siis otse loomulikult ei tee ma seda vastu oma tahtmist! Alati teen ma seda tööd südamega ja annan endast kõik, et sündmus jääks meelde kliendile ja otse loomulikult iseendale! Peo teeb rahvas. Õhtujuht on dirigent. Hea dirigent suudab panna ka vähe aktiivsed muusikud mängima ja andma endast parima ühise eesmärgi saavutamise nimel! Pidudel on ühiseks eesmärgiks hea tuju ja lõõgastumine. Seal tuleb ära unustada oma positsioon ühiskonnas, seltskonnas jne... Seal peab ennast tundma igaüks vabalt. See on pidu. Peojuhi esmane ülesanne on pidu juhtida sundimatusse õhkkonda, kuid samas peab jälgima, et see õhkkond liiga sundimatuks ei muutuks... Hea peojuht tabab ära peodünaamika ja õige pidu kulgebki alati kasvavas tempos ja lõpeb just siis, kui on tunne, et tahaks veel ja veel jätkata. Siin peab aga peojuht tabama ka selle hetke, millal on see kõige õigem hetk, et pidu lõpeatada nii, et kõik lahkuksid peolt positiivsete emotsioonidega. Loomulikult on kellaajad need, mis panevad peole piirangud, kuid siis ongi pühendunud peojuht see, kes oskab juhtida pidu nõnda, et kulminatsioon ei tule peo alguses, vaid ikka lõpus... Eks kõikidel peojuhtidel on oma kogemuste pagasis ka mõni selline pidu, kus rahvas saadakse kätte ja siis ühel hetkel läheb asi kontrolli alt ära... Aga siin ongi oluline, et pidu läbiviival inimesel on kogemuste pagas võimalikult suur ja ka tema oma pühendumus tehtavasse töösse!
Lõpetuseks. Õige peojuht teeb igat pidu/sündmust nii nagu oleks see tema viimane sündmus. Ehk annab endast parima. Kui oled sellise peo ära teinud siis hing juubeldab ja tunned, et oled valinud endale õige elukutse :)! Mis tülgastusest me siin siis rääkida saame;)? Ikka pühendumisest!

Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?