TEEMAPÄEV

Hea blogilugeja, kutsun Teid 12. aprillil 2014.a. algusega kell 09.00 -19.00 Tallinna Perekonnaseisuametisse, Teemapäevale, mille korraldavad Tallinna Perekonnaseisuamet, TT Product ja Eesti Meelelahutajate Liit.
Teemapäev on kõikidele külastajatele tasuta.
Miks tulla Teemapäevale?
Pulmi peetakse aastaringselt. Kui vaadata pulmade statistikat, siis on Eesti Vabariigis ca 6000 pulma aastas. Viimase aja praktika on näidanud seda, et pulmade hooaeg algab juba üsna varakult, kellel märtsis, kellel aprillikuus. Samas võin julgelt väita, et pulmi peetakse aastaringselt. Tõsi, lõviosa pulmadest toimub suvisel ajal, kuid ammugi pole enam erandid nii sügisesed, kui ka talvised pulmad.
Kuidas korraldada oma pulmapidu nõnda, et see jääks positiivse mälestusena meelde noorpaarile, kui ka pulmakülalistele?
Kahe inimese abiellumine on suursündmus. Uue perekonna loomine. Kuidas aga tähistada seda suursündmust? Pulm koosneb paljudest pisidetailidest ning Teemapäeva toimkond on kõikide pisidetailide peale ka mõelnud.
Nii toimuvad Teemapäeva raames erinevad loengud, kus käsitletakse pereväärtust, räägitakse lapse sünnist, nimepanemisest. Kõik abiellumisega seonduvad juriidilised küsimused, saavad Teemapäeval samuti vastuse. Kuidas toimub dokumentide vormistamine, kuidas vormistada uue pereliikme ilmaletulekut jne...
Millal anda sisse abieluavaldused ja millised on sellega kaasnevad väljaminekud, kõigest sellest räägivad Tallinna Perekonnaseisuameti spetsialistid.
Kui kaks inimest on juba oma leivad ühte kappi pannud ja seisavad kas registreerija või altari ees, siis järgneb reeglina pulmapidu. Kuidas korraldada üks meeldejääv pulmapidu, millest koosneb üks korralik pulm?
Pulmakorraldusfirma TT Product räägib, kuidas leida sobiv koht, toitlustaja, foto/videomees, dekoor, lilleseaded, pulmaauto, ilutulestik, mida kujutab endast  pulmajärelvalve jne. Kõik Teie küsimused saavad sellel päeval ammendava vatuse, sest Teemapäeva korraldajad on kohale kutsunud oma ala parimad, kes suudavad anda igale pulmadega seonduvale küsimusele ammendava vastuse.
Eesti Meelelahutajate Liit hoolitseb Teemapäeval, pulmade meelelahutusliku poole tutvustamise eest
Räägime, milline peab olema korrektne pulmavanem, milline on tema korrektne käitumine noorpaariga, kuidas osutab pulmaisa ausalt oma teenust. Samuti tutvustab Eesti Meelelahutajate Liit, meelelahutaja head tava ning räägib lähemalt, kuidas see hea tava annab noorpaarile, oma elu tähtsamal päeval turvatunde.
Toimuvad erinevad loengud, kus räägitakse pulmakommetest, tavanditest ning sellest, milline on pulmapidu XXI sajandil ning millised on pulmaturu perspektiivid. Kui Te pole veel leidnud endale sobivat pulmavanemat, siis leiate kindlasti Teemapäeval inimese, kes aitab Teil koostada pulma stsenaarse plaani ning hoiab kätt pulsil, et Te saate tunda pulmapäeval ennast igati mugavalt ja saate nautida oma pulmapidu.
Tutvustame ka muusikuid, diskoreid ja teisigi artiste, keda on paslik pulma esinema kutsuda.
Samuti toimuvad erinevad seminarid, kus räägitakse lahti kõik pulmadega seonduv ning vastatakse kõikidele tekkinud küsimustele.
Kohtumiseni Teemapäeval, 12.04.2014.a. algusega 09.00

Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?