TEHNIKA TEIE PULMA

Tere!
Kui eile kirjutasin sellest, et pulmavanem/dj teenus peab olema kvaliteetne, siis täna kirjutan sellest, milline peab olema tehnika, mida pulmades kasutatakse.
Me pole nii rikkad, et osta odavaid asju.Just. Kuna pulm on ühekordne sündmus, siis peab olema sellel sündmusel kõik perfektne, ka tehnika, mis edastab muusikat või pilti.
Helitehnikas on palju erinevaid brande, mida muusikud, diskorid kasutavad. Siinjuures on raske öelda, milline on neist kõige, kõigem, kuid võin ära loetleda need brandid, mis on enimlevinud PA (Helivõimendi) puhul: QSC, JBL, RCF, FBT, MACKIE, DB, BOSE, MARTIN AUDIO, KLING & FREITAG jne... Kui artist kasutab neid brande, võite kindlad olla, et teie pulmades ei hakka "äkki" kõlarid ragisema, kaitsmed ei lenda läbi jne... Muusika mängib kvaliteetselt. Loomulikult paljus oleneb ka see, kes seda tehnikat kasutab. Diletant suudab ka kõige parema tehnika tuksi keerata... Loomulikult ei loetlenud ma siinjuures ära kõiki profifirmasid, mida turul kohata võib, pigem panin kirja need kõige levinumad, sest see tehnika pole siiani kedagi alt vedanud. Jah, iga asi võib katki minna, kuid profitehnika puhul on see suhe vast 1% 99st... Ise kasutan JBL tehnoloogiat ja pean tõdema, et siiani pole see tehnika kordagi mind alt vedanud, kindla peale minek! Kindla peale minek on ka teiste brandidega, mille siin ära mainisin. Kui unustasin mõne olulise tehnika brandi mainimata, siis kolleegid oskavad mind parandada.
Kontrollerid, millega juhitakse muusikaarvutit: PIONEER, DENON, TRAKTOR, NUMARK jne...
Sama on ka valgusega, ei pane me ju ometigi laelampi või siis päevavalguslampi saali valgustama. Ka siin on palju firmasid, mis on ennast töös tõestanud: MARTIN, ROBE, AMERICAN DJ, FUTURE LIGHT, EUROLITE jne... Turul liigub ka palju nn "hiinakaid", ehk noname tehnikat, mis teevad korralikku tööd, kuid kipuvad kiiresi lagunema...
Seega, kui olete otsustanud võtta omale pulma DJ või pulmavanem/ Dj, siis ärge häbenege küsimast, millist tehnikat kasutatakse. Tegijal on vastus kohe varnast võtta ning parem karta, kui kahetseda, sest kes soovib, et keset tema pulma, hakkaksid kõlarid ragisema (halvimal juhul jääks üldse vait...) ja valgus kustuks ära?....
Meil on see grupp just selleks loodud, et anda Teile, head pruutpaarid, nõu, et Teie pulmapäev mööduks viperusteta. Kui Teil tekib kahtlus mõne teenusepakkuja suhtes, siis kirjutage siia ja küsige. Tegijad suhtlevad omavahel ja teavad, kes mida pakub. Kui tuleb aga keegi, kes ARVAB, et suudab pakkuda teenust, kuid ei tea, mis tehnikaga ta töötab, siis pole midagi lihtsamat kui siit küsida, kellega on tegemist?. Jagame infot heal meelel. Seisame hea selle eest, et päev, mida noored on kaua planeerinud saab olema just selline, nagu nad seda oma vaimusilmas on näinud :)!

Comments

  1. Pulmad

    Meie juures saad korraldada meeldejäävad pulmad nii väikese kui suure seltskonnaga.
    to get more - https://raudsilla.ee/pulmad-raudsillal/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?