PULMAVANEM/DJ TEIE PULMAS

Tere!
Täna räägin sellisest ametimehest nagu pulmavanem/DJ. Paljud arvavad, et on võimatu teha kahte tööd korraga. Lükkan need argumendid alljärgnevas postituses jõuliselt ümber, sest pakun ise aeg- ajalt sellist teenust.
Jah, on olemas "haltuuravendi", kes töö saamise nimel on nõus teile kokku lubama maad, kui ilmad. Ja nii tulebki taoline tegelane teie pulma, kahe väikse kõlariga, arvutiga ja arvab, et suudab pakkuda kvaliteetteenust. Paraku nii see aga pole, sest tegemist on puhteht pettuse ja samas ka ebaprofessionaalse teenuse pakkumisega.
Pulmavanem, kes pakub teenust, kus on nii pulmavanem, kui ka DJ, töötab alati kahekesi- koos assistendiga. Assistent hoolitseb selle eest, et tehnika on alati õigel ajal ja õiges kohas, töötab ja loomulikult muusika, mis sealt kostub on eelnevalt pruutpaariga kokkulepitud.
Assistent assisteerib pulmavanemat mängudes ja kaasaegsetes pulmades, paneb õigel ajal mängima muusika või mängude signatuurid. Samas on pulmavanem nn frontman ja keegi kohalviibijatest ei oskagi arvata, et kuskil "nurga" taga on peidus assistent, kes kannab hoolt selle eest, et kogu sündmuse tehniline lahend toimib.
Peale südaööd, kui kõik aktiviteedid on tehtud ja ka auhinnad välja jaotatud, siis on ka pulmavanema tööpäev läbi ja ta saab keskenduda deejay tööle.
Kõik muu muusika, mis vahepeal kõlab, ka pruutpaari avatants, selle eest kannab pulmades hoolt pulmavanema assistent, koostöös pulmavanemaga.
Tean ka selliseid pulmavanemaid, kes käivad üksinda pakkumas 2 in 1 teenust, nimesid ma ei nimeta, kuid see, mida nad teevad on kohutav! Kujutage endale ette, et inimene ARVAB, et mis seda muusikat ikka mängida on! Siis võtab tavalise läpaka ja hakkab sealt windows media playeriga, muusikat mängima. Sõnaga, lugude vahel on pausid, mis pidurdavad üldist pulmadünaamikat ja samas on sellised lood paljus vägagi ebakvaliteetsed. Mõni pulmavanem, laseb muusikat Youtubest (mis on kõige jubedam variant üleüldse!)... See aga tähendab seda, et eeltöö on tegemata. Noorpaariga on jäetud rääkimata, milliseid lugusid soovivad nad kindlasti oma pulmapeol kuulata.
Kui olete kogemata sellise tegelase otsa komistanud, siis võite julgesti siin grupis ka nende inimeste nimed esile tuua, sest mitte vähimalgi määral ei soovi, et pruutpaarile oluline päev saab rikutud, sellise olulise detaili ja amatööri tõttu. Loomulikult on pulmavanem/DJ -l olemas ka reprolitsents, mis annab talle igati õiguse mängida muusikat arvutist. Kuid siin ei mängita muusikat mitte ainult arvutist, vaid arvutit juhitakse DJ -kontrolleriga. See eeldab aga teadmisi, kui ka professionaalseid oskuseid, kui aga inimesel on sellealased teadmised/oskused, siis on tema poolt pakutud muusika ja töö kvaliteetne. Lisan ka lingi, kust võite leida deejayd, kellel on olemas reprolitsents ning kelle võite julgelt oma pulma muusikat mängima kutsuda. Kõik deejayd pole loomulikult pulmavanemad, kuid üks viiendik sellest seltskonnast pakub ka pulmavanema teenust. Ausalt tegusat teenust.
Seega lükkan ümber väite, et pulmavanem/DJ ei saa oma ülesannetega hakkama. Saab, kuid alati kahekesi ja seda on Teil lihtne ka lepingus fikseerida, et garanteerida oma pulmapäeval kvaliteetne ja professionaalne teenus.
Edukat pulmade planeerimist! smile emoticon
www.meelelahutajad.ee

Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?