HUVITAVAD JUHTUMID PULMADES


See oli maagiline kuupäev 07.07.07. Pulm toimus ise Viinistus. Seal on äärmiselt tore pulmapidamise koht. Kaks saali -suurem ja väiksem. Pidu ise aga toimus suuremas saalis, mille uksed olid avatud teatrisaali poole, mille ees oli suur korsten.
Pidu oli täies hoos, kui korraga kuulsime kellegi meeletut karjumist. Kust see küll tulla võis? Jooksime hääle peale. Ja uskuge mind või mitte -see võimas hääl tuli vähemalt 50 meetrise korstna otsast!!! Nimelt otsustas üks vintis noormees korstna otsa ronida ja sealt noorpaarile luuletusi lugeda! See kõik oli ju loomulikult tore, kuid koht luuletuste lugemiseks polnud just kõige sobilikum ja turvalisem... Kogu pulmarahvas, keda oli ca 90 kanti, tuli loomulikult korstna alla ja hakkasid läbirääkimised, et noormees korstna otsast alla tuleks. Alla ta esialgu tulla ei soovinud. Luuleanne oli niivõrd meeletu, et härra otsustas pidada maha pikad oodid noorpaarile, kes olid muidugi näost lumivalged, vaatamata meigile, mille nad pulmapeoks teha lasksid...
Kui aga ähvardasime kutsuda politsei ja päästeameti -siis tulid sealt luuletused antud instantside aadressil! See oli vägagi loominguline noormees. Ütleks, et talent! Vabalt oleks võinud kohale kutsuda saatesarja Eesti otsib talenti... Kuid, oli selle suve kuumim pulmapidamise päev ja läks jupp aega, kui pruudi ema nutma hakkas ja see mõjus noormehele niivõrd liigutavalt, et ta hakkas vaikselt alla ronima. Aga võta näpust! Üles oli ju kerge ronida -aga alla tulek võttis ikka oma 20 minutit aega... "Aidake mind, ma kukun sodiks"....jne. Aga alla noormees sai ja kõik , eelkõige noorpaar olid eriti õnnelikud. Pidu jätkus aga täies hoos ja juba varsti oldi unustatud see vaheseik, kuigi arvata võib, et noorpaarile jääb sellest pulmast see vahejuhtum ehk kõige rohkem meelde. Lõpp hea, kõik hea!:)

Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?