Püha kolmainsus –peokoht,catering ,õhtujuht


Meie kaunil Eestimaal on palju toredaid mõisaid,turismitalusid ja muid peokohti, kus oma toredat pidu pidada.

Kõik algab esmalt peostiilist, eelarvest ja külaliste arvust ning kas ka ööbimine on vajalik.

Tallinna lähistel on sellised toredad peokohad nagu Saku mõis,Saue mõis,silmale ilumeelt pakkuv Sausti mõis,glamuurne Vihterpalu mõis,Maardu mõis.

Äranimetamist väärivad kindlasti ka Luhtre turismitalu,Palmse mõis,Sagadi mõis,Viimsi peo-ja pulmakeskus ning veel teisigi palju toredaid peokohti.

Paljud peokohad pakuvad täna võimalikult palju lisateenuseid, et klient ei peaks muretsema cateringi,dekoori,peojuhi või ansambli pärast.


Kes soovib ehtsat maapidu, siis äärmiselt tore paik selleks on Oxforelli Peo-ja puhkekeskus, mis iseenesest asub Tallinna lähedal ja on maitsvate toitudega, ööbimisvõimlustega looduskaunis koht.

Mida teha aga siis ,kui on olemas ruum või koht,mis väga meeldib, aga toitlustusvõimalus puudub. Siis on võimalus ka oma jõududega hakkama saada, aga soovitame siiski tellida toitlustamine catering-firmast, sest sellega

  • Säästate enda närvikulu

  • Garanteerite 100% õnnestunud ürituse

Kuna catering-firmasid on palju, siis tekivad korraldajatel kindlasti küsimused – kellelt küsida pakkumisi, kellega sõlmida leping teenuse osutamiseks?

Kui on olemas varasemaid positiivseid kogemusi , siis on tõenäoliselt otsustamine kerge!

Kui aga kogemus puudub või tahetakse kogeda koostööd mõne uue teenusepakkujaga,

siis soovitame erinevatelt catering-firmadelt küsida pakkumised.

Enamuse teenusepakkujate kodulehekülgedel on pakkumise küsimustikud, mis märgatavalt hõlbustavad peokorraldustööd.

Kuna igal catering-firmal on oma ”käekiri”, siis vahelduseks kogeda midagi uut, on kindlasti

ainult tervitatav.

Kui tegemist on sageli üritusi korraldava tellijaga, kuid samaaegselt üritustele kutsutud külalised korduvad, siis on eriti kasulik omada partnerina mitut catering-firmat.

Catering-firma väärtus on köök ja inimesed – nii kokad kui teenindajad.

Seetõttu ,kui vähegi võimalik, organiseerige külaskäik kööki. Köök annab Teile parima ettekujutise firmast, kellega olete või tahate olla koostööpartner.

Pakkumistest valige esialgu mõned nii sisult kui hinnalt sobivad. Kindlasti tasub ka kohtuda pakkumise teinud firmade projektijuhitidega peoürituse toimumiskohas,sest see annab hea ülevaate , kas arusaamad on ühed nii kliendil,kui teenindajal ning

paljudel kohtumistel tekivad uued mõtted ja plaanid, mis mõnikord võivad olla vastupidised algsetele.

Peale kohtumist teeb gatering lõpliku pakkumise, mis võiks olla valiku aluseks. Suuremate tellimuste korral võib tellida degustatsioonilaua. Kõik see ei ole hädavajalik, kuid sellised toimingud hõlbustavad partneri valikut ürituste toitlustuse korraldamisel.

Peale pakkumise aktsepteerimist ja lepingu sõlmimist, võtab catering-firma täie vastutuse ,et Teie üritus õnnestuks toitlustamise osas 100% !!!!

Toreda suhtumise ja koostöövalmiduse leiab sellistest cateringidest nagu Carmen catering,Catering Service,Westgroup catering,Event Catering ja paljudest teistestki.

Usaldagem professionaalidele oma külaliste toitlustamine!


Kui on suurem pulmapidu, siis on kindlalt vaja pulmavanemat, kes võtaks ohjad enda kätte,et pidu vaid jooma-ja söömapeoks ära ei vajuks.Siinkohal soovitan korraldada kohtumisi mitmete pulmavanematega, sest kõigil on erinevad käekirjad ja lähenemiseviisid ning inimlikus plaanis peab jälgima ka omavahelist sobivust.Kui Teil kohtudes pulmavanemaga tekib see n.ö.kõhtunne või äratundmiserõõm, siis tema ongi see õige..

Kui hindadest rääkida,siis hinnad on alati läbirääkimiste teema,aga mingid piirhinnad on alati paigas.Kui keegi pakub turuhinnast tuntavalt madalamat hinda,siis kliendile peaks see olema ohutuleks ,sest mingis osas maksab sel juhul pakutava teeninduse kvaliteet lõivu. Toon näite,et kui pulmavanema suvine hind algab ca 500 eur terve üritus,siis sama teenus 300 eur eest on juba ohutuli, sest kas siis ei tehta hinna sisse kuuluvaid ettevalmistustöid ja kliendikohtumisi või on plaanitud lühema ajaga pidu lõpule viia.


Kvaliteetteenuste hinnanäiteid:

www.fotopisik.ee

Fotograaf Kristiina Männik paketihinnad alates 300 €

Perepildistamine alates 60-st €

_ www.limu.ee

Limusiinide rent, A-LIM Limousine, alates 51 €

_ www.catering.ee

Lillepaviljonis uued ja soodsad hinnad! Kasutades toitlustuspartnerina OÜ Catering Service teenuseid, on rendihinnad alates 0.- eurot,toitlustus a´15. €

_ www.Sassnixon.com

Peojuht/pulmavanem Sass Nixon, alates 500 €

_ www.mlpeoagentuur.ee

Pulmavanem Martin Liivet, alates 500 €

Vastuvõtt , alates 400 €

_ www.ourhouse.ee

Kesklinnas maitsvate söökidega ja suurte peosaalidega pulmapidamise koht

Hinnad kokkuleppel

_ PÄRL bridal house - www.parl.ee

Pruutkleitide rent ja müük alates 109 €


Tiia Tamberg

Peoteenindus-ja dekoratsioonifirma
TT Product juhataja
www.florist.ee


Comments

Popular posts from this blog

PULMAISA/PULMAEMA HINDADEST

MÄNGUD PULMADES

MIDA KINKIDA VANEMATELE?